top of page

Webdesign

Een website laat zien wat u als bedrijf doet. Met een website bent u als bedrijf online vindbaar en klanten kunnen makkelijk met u opnemen. Wij bieden een website aan die speciaal gericht is voor uw bedrijf. Heb je foto's nodig? Dan kunnen wij deze voor u maken.

Lichamelijke klachten? Word je door deze klachten momenteel gehinderd bij je werk, bij sporten of bij normale dagelijkse handelingen? Loop er niet onnodig lang mee rond! Maak een afspraak en kom dan langs!

website-CrossFit.png

CrossFit Gennep is de enige officiële CrossFit locatie in de gemeente Gennep en omstreken.

Bij CrossFit Gennep komen kracht- en conditietraining samen. We combineren de meest effectieve (kracht)trainingsmethodes uit het olympisch gewichtheffen en powerliften met gymnastics en conditietraining.

website-bbsmartliving.png

BB Smartliving is een allround bedrijf en kunnen ook seriematig recreatieparken of investsteerders voorzien van plaatsing van meerdere chalets, behulpzaam zijn in het ontwerp en het vergunnings traject omdat wij in ons team een eigen architect aan boord hebben en meerdere bouwteams.

website-fysioteamtegelen.png

FysioTeam Tegelen

Vanaf 2018 heten wij FysioTeam Tegelen, de praktijk voor meer dan bewegen alleen het creëren van oplossingen, persoonlijke en kwalitatieve zorg. Vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje. Ons dynamisch en ervaren team zorgt voor een optimale behandeling voor uw klachten. 

website-homberghlomm.png

Hombergh Lomm

Hombergh Lomm is sinds 1959 gespecialiseerd in maatwerk van houten verpakkingen voor opslag en transport. Innovatief & pro-actief. CO2 neutraal en internationaal gecertificeerd. Levert kwaliteit en service. 

website-JvdC.png

JvdC metaalbewerking

JvdC Metaalbewerking is al ruim 20 jaar gespecialiseerd op het gebied van metaalbewerking. Tot hun bewerkingen horen constructies van staal, RVS maar ook aluminium. De afgelopen jaren heeft JvdC Metaalbewerking zich toegespitst op het produceren van auto's voor de autocross.

Sinds 2010 is JvdC Metaalbewerking officieel KNAF erkend veiligheidsrolkooi fabrikant.

website-Rowlo.png

Rowlo

Wie investeert in goede geluidsapparatuur wil natuurlijk de best mogelijke geluidskwaliteit bereiken.

Rowlo Htpc  is de onmisbare schakel tussen uw  high end  installatie en het streamen of opslaan van muziek op high end niveau om het uiterste uit uw  installatie  en uw speakers te verkrijgen.

website-Smits.png

Smits dakbedekkingen

Smits Dakbedekkingen in Venray is sinds 1978 een regionaal opererend familiebedrijf. Ze maken platte daken, daken met dakpannen, leien en stalen dakplaten. Uiteraard bieden we ook serviceproducten zoals: dakgoten in zink en koper, dakkapellen, schoorstenen en zonnepanelen.

website-BituRec.png

BituRec

BituRec zag kans om dakafval in te zetten als alternatieve bitumen in wegenbouwasfalt. Secundair  Bitumengranulaat die ingezet wordt bij de productie van asfalt als bitumenvervanger naast oud asfalt. Hierdoor is bitumen dakbedekking als enigste én ook echt grootschalig  te recyclen. Daarbij heeft BituRec de beste Levenscyclusanalyse (LCA) in de toepassing op eco-grondstof.

website-TPTS.png

Trade Port Trailer Service

Trade Port Trailer Service is bekend om zijn eigen merk trailers en opbouw welke geheel op de wensen van de klant kunnen worden afgestemd. Ook  voor reparatie en onderhoud aan uw trailer, opbouw of laadklep zijn wij uw beste partner. Met ons hecht team staan wij garant voor uitmuntende service en topkwaliteit. 

website MetaHealth.png

MetaHealth

Weten wat de oorzaak is van jouw klacht is voor jou de eerste stap naar de oplossing.

Daarom is een de enige goede manier om te werken aan de betere gezondheid met een behandelplan op maat.

MetaHealth helpt je uit te leggen hoe belangrijke processen in jouw lijf werken en hoe je jouw spijsvertering, hormonen en immuunsysteem weer in balans kan krijgen.

website-DC.png

Dierencentrum Sevenum

In 2018 hebben wij Dierencentrum Sevenum overgenomen aangezien wij onze passie voor huisdieren delen. Karlijn werkte hier al sinds 2012, en is dan ook een bekend gezicht voor vele bestaande klanten en huisdieren.

Samen met ons team verzorgen wij jullie huisdieren met veel passie en liefde en maken we van ieder verblijf een feestje!

website-trucktime.png

Trucktime

PROFESSIONAL REINIGER geeft met een breed scala aan diensten graag wat extra aandacht aan het exterieur en interieur van uw voertuig.

U kunt bij ons terecht voor het laten wassen van uw trekker / oplegger / vrachtauto, bus(je), camper / caravan en personenauto.

Wij zijn partner van TRAVIS Road Services.

website-Martens.png

Administratiekantoor 

Martens

Administratiekantoor Martens is en klein kantoor in Roggel waar alle kennis en informatie in een hand ligt. Hierdoor bent U er van verzekerd dat alle facetten die voor U van belang zijn in de dienstverlening betrokken worden. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

website-zijlmans-mockup-trans.png

Zijlmans Truckwash

Zijlmans Truckwash is het adres voor het wassen zonder afspraak van uw truck, bedrijfswagen, trailer, bus, camper of caravan. Wij werken uitsluitend met professionele en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, die garant staan voor een brandschoon eindresultaat! Immers is een blinkend wagenpark het visitekaartje voor uw bedrijf.

website-trucksupport.png

Truck Support Venlo

TRUCK SUPPORT Venlo is een total service company voor truck, trailer & tyre. Wij begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken over stilstand van hun vrachtwagencombinatie. Graag zetten wij samen met u een stap. Want wat u eigenlijk vraagt is één betrouwbare partner voor onderhoud en reparatie. Een partner die met u meedenkt, werkt volgens hoge standaarden en kiest voor snelheid én kwaliteit. 

website-etec.png

Etec service & Engineering - is gespecialiseerde totaal ontzorger in de techniek; gedreven door kwaliteit, veiligheid en innovatie; heeft passende oplossingen voor de klant, eigen geavanceerde werkplaats.

bottom of page